print_label | resize_label

Wat vandaag op een congres gebeurt, vindt u morgenochtend in uw mailbox.

Bent u ook telkens benieuwd naar de spraakmakende topics en belangrijke studies die worden voorgesteld op de grote buitenlandse congressen? MedBUZZ zorgt ervoor dat u niets mist - en vooral - dat u altijd meteen op de hoogte bent.

AstraZeneca startte met MedBUZZ in 2011. De reacties op dit innovatief en snel informatiekanaal waren unaniem positief. Momenteel focussen we hoofdzakelijk op congressen rond cardiologie, diabetes en respi.

Dankzij MedBUZZ kunnen artsen medische congressen ‘near live’ volgen. Belangrijke topics en studies die er worden gepresenteerd, vindt u enkele uren later al in uw mailbox. Via korte videoreportages met nationale en internationale key opinion leaders blijft u perfect op de hoogte.

Nationale en international key opinion leaders

MedBUZZ stuurt een cameraploeg naar belangrijke congressen. Die interviewt de hele dag door nationale en internationale key opinion leaders over de belangrijkste topics en studies die op het congres worden gepresenteerd.

Compacte informatie over belangrijke topics

’s Avonds wordt de vergaarde content verwerkt tot korte videoreportages van twee à drie minuten. Elke reportage biedt u compacte informatie over een bepaalde topic. Nationale key opinion leaders bekijken bijvoorbeeld wat de impact van een nieuwe studie kan zijn op België. Hun kijk wordt aangevuld met commentaar en duiding van internationale key opinion leaders. Uiterst leerrijk en informatief.

Gedurende de hele duur van een congres ontvangt u ‘s ochtends een newsletter van MedBUZZ met reportages over topics van de voorbije congresdag. Gewoon op een reportage clicken en u kunt kijken.

Wenst u MedBUZZ gratis te ontvangen? Inschrijven is zo gebeurd: stuur gewoon een mailtje naar medbuzz@medihomejournal.eu

Alvast bedankt voor uw interesse!

Het MedBUZZ team

NS Approval ID 669814 Revision date 02/2015

Ongewenst voorval

Een ongewenst voorval melden